"Слава Україні" проти FIFA: акаунти українців у Facebook піддались масовій атаці

Facebook влаштував тотальну перевірку акаунтів українців, які взяли участь у обвалі рейтингу сторінки FIFA у соцмережі

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Вдень 10 липня українці, які взяли участь у обвалі рейтингу сторінки Міжнародної федерації футболу, не мали доступу до своїх сторінок у Facebook.

Натомість їм прийшло повідомлення від адміністрації соцмережі подібного змісту: “Ми помітили підозрілу активність з вашого акаунту та тимчасово його заблокували задля безпеки". Далі користувачам пропонують пройти перевірку.

 
Зазначається, наразі на сторінці FIFA у Facebook закрили секцію рейтингу.
 
"Схоже фафа пожалілося цукербергу на те, що її сторінку атаковано і тепер цукерберг роздає усім догани. Але прутня вам на комірець нешановне фіфа, боротьба триває", - зазначив Олексій Пильов на свої сторінці.

"Судячи з усього, боти масово поскаржилися на тих, хто писав коментарі. Інструменти Фейсбуку відреагували і тимчасово позакривали сторінки юзерів. Після проходження перевірки все працює, як і раніше", - заявив журналіст Родіон Шовкошитний.

"Вангую, що ФІФА оперативно зв*язалися з Head of Facebook Policy Уляною Зініною та про все домовилися. Шановні путіно-раби, ви такі передбачувані", - висловився заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін.

Ця ситуація вже надихнула користувачів Facebook на фотожаби.