Безпечний помаранчевий і неом'ятний. Які ще кольори будуть модними в наступному сезоні

Зараз одним із настильніших кольорів є millenial pink - ніжно рожевий. Та експерти прогнозують, що його замінять інші відтінки

Про це пише  The New York Times.

За оцінкою видання, ніжно рожевий вийде з моди вже наступного сезону. Його замінять чотири інші кольори: безпечний помаранчевий, мелодраматичний фіолетовий, жовтий покоління Z і неом’ятний.

Безпечний помаранчевий (Safety orange). Це радикальний колір і завжди привертає увагу. До того ж, цей колір - протилежність millenial pink.

Фото: The New York Times

Мелодраматичний фіолетовий (Melodramatic purple). Цей колір назвали на честь останнього альбому Lorde,який називається Melodrama. Його пов’язують із фіолетовим тому, що обкладинка містить багато цього кольору. Сам він - чуттєвий та ніжний.

Фото: The New York Times

Жовтий покоління Z (Gen Z yellow). Цей термін придумали редактори Man Repeller. Так вони описали всі відтінки жовтого, які заполонили соцмережі.

Фото: The New York Times

Неом’ятний (Neo mint) Цей колір асоціюють із навколишнім середовищем та екологією. За словами директора агентства з прогнозування в області моди і дизайну WGSN Джейн Моннінгтон Бодді, neo mint стане заміною millenial pink вже до 2020 року.

Фото: The New York Times