На Донбасі не вщухають обстріли, втрати окупантів - 3 особи

Протягом минулої доби російські окупаційні війська 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора обстановка на Сході України залишалася контрольованою. Російські окупаційні війська гатили з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї: вони 20 разів відкривали вогонь по позиціях української армії. 

Позиції укранських військових тричі потрапили під вогонь у районах населених пунктів Кримське, Оріхове та Новолуганське.

На Донецькому напрямку під обстріли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили позиції біля Авдіївки та Опитного.

Найбільш напруженою ситуація була на Маріупольському напрямку, де вороги 14 разів били з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля Водяного, Лебединського, Широкиного, Гнутового, Павлополя та Богданівки.

"Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ 5 разів порушили режим припинення вогню переважно з великокаліберних кулеметів та гранатометів, на Світлодарському та Донецькому напрямках противник обстрілював позиції наших захисниів біля Новолуганського, Мар’їнки, Красногорівки та Авдіївки", - наголосили у відомстві.

Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає. За даними розвідки, в результаті підриву на вибуховому пристрої один окупант загинув, двоє поранені.