Українську комедію з Винником і Монатіком знято. Яким буде фільм "Скажене весілля"

Завершилися зйомки української комедії "Скажене весілля", у якій знімалися Монатік, Олег Винник та Олексій Потапенко

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

У центрі сюжету - директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк. Він відправляє доньку Катю до Франції на навчання. За місяць вона повідомляє, що виходить заміж за французького лікаря - кардіохірурга Франсуа.

"Середюки - європейська родина!" - це гасло особисто від Василя чув у районі кожен. Та коли він побачив, що його європейський зять - афрофранцуз, вирішив, що весілля не повинне відбутися. Та чи вдасться йому це зробити, коли коли на заваді стоїть справжнє кохання - невідомо.

Читайте також: Відпочити, ніби у відпустці. 10 літніх фільмів

Батька нареченої зіграв Назар Задніпровський, французький актор Джиммі Воха-Воха був самим нареченним. Роль Каті виконала Поліна Василина.

Співаки Потап та MONATIK зіграли священика Євлампія та диякона Пилипона, продюсер Юрій Горбунов був у ролі тамади Назара Запухляка. Роль ж Олега Винника поки що тримають у таємниці.

"На широких екранах на глядачів чекатиме скажено динамічна та смішна історія, несподівані перевтілення відомих українських акторів і зірок шоу-бізнесу, а також  безліч сюрпризів. Але зрештою вирішувати, чи все нам вдалося, будуть глядачі", - зазначає режисер стрічки Влад Дикий.

Фільм створюється компанією "Прототип Продакшн" за підтримки Держкіно. Зйомки коштували 10 млн 800 тис. грн, з них частка Держкіно - 1 млн 175,6 тис. грн.

Співпродюсером став продюсерський центр Олексія Потапенка (Потап) та Ірини Горової MOZGI Entertainment.

Перший офіційний саундтрек комедії - пісню "Промінь" - виконали разом MOZGI, Michelle Andrade та "Время и Стекло".