Magic Leap вперше показали можливості своїх окулярів доповненої реальності

Стартап Magic Leap розкрив подробиці про окуляри доповненої реальності Magic Leap One

Про це пише The Verge.

 Зокрема, компанія показала невеликий ролик, який демонструє роботу прототипу окулярів, а також повідомила, що поставки AR-гарнітури почнуться цього літа.

В комплекті з AR-окулярами йде обчислювальний модуль, який буде знаходитися на поясі користувача - він буде оснащений чіпом NVIDIA Tegra X2, що містить три процесора - чотирьохядерний ARM A57, двоядерний Denver 2, а також графічний процесор , заснований на архітектурі NVIDIA Pascal, з 256 ядрами CUDA.

Magic Leap показала прототип в роботі на прикладі технодемки Dodge (віртуальний голем кидає каміння, а користувач або ухиляється, або блокує кидки).

AR-окуляри дозволять розробникам створювати ігри та програми на платформі Magic Leap і сумісні з відкритим SDK. В ході презентації стартап показав процес створення ігор: користувач використовував жест пальцями, щоб знайти підходяще місце для розміщення тривимірного об'єкту в доповненій реальності. Потрібне місце система зазначила зеленим кольором.

Всі додатки на Magic Leap доступні не одній людині: одразу кілька гравців можуть бачити один і той же об'єкт і взаємодіяти з ним у реальному часі.

На даний момент ціну пристрою не зазначено. Втім, в лютому глава стартапу повідомив, що найдешевша версія буде коштувати приблизно як топовий смартфон.