Очільник "Укрпошти" написав заяву про відставку

В.о генерального директора "Укрпошти" Ігор Смілянський написав міністру інфраструктури Володимиру Омеляну заяву про відставку і озвучив умови, на яких він готовий продовжити керівництво компанією після 31 серпня

Про це йдеться на сторінці Смілянського в Facebook.

Серед необхідних умов нового контракту - можливість формування власної команди і наявність ринкових зарплат, політична незалежність, можливість реалізації "шокових" реформ і підтримана урядом стратегія розвитку компанії.

Напередодні президент Петро Порошенко відреагував на звернення громадян про скорочення відділень "Укрпошти" в сільській місцевості, а також припинення надання послуги з виплати пенсій через її відділення в разі, якщо регульовані державою тарифи на це не будуть підвищені. Президент закликавши утриматися від таких кроків і виробити більш прийнятний варіант.

Читайте також: “Укрпошта” на новий лад. Як змінюється головна пошта країни

На зустрічі з Смілянським, міністрами соцполітики Андрієм Ревою, інфраструктури Володимиром Омеляном і главою правління Пенсійного фонду Олексієм Зарудним Порошенко назвав неприйнятним скорочення відділень "Укрпошти" в селах.