Під час акції "євробляхерів" у Києві збили одного мітингувальника

У поліції відкрили кримінальні провадження через сутички в урядовому кварталі під час масових акцій власників авто на єврономерах

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. 

12 липня до поліції надійшло повідомлення, що на перетині вулиць Інститутської та Садової під час блокування руху автомобілів активіст отримав травму ноги, а інші мітингувальники пошкодили скло іномарки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що рух машини Тойота Ленд Крузер заблокували кількадесят осіб. Вони розбили заднє скло іномарки. У результаті один із чоловіків отримав травму ноги, після чого його доставили до лікарні. 

Також правоохоронці встановили особу активіста, якого підозрюють у пошкодженні автомобіля. Це – мешканець Києва, 1991 року народження. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.