У Києві відкрився новий автосалон з продажів сучасних позашляховиків. Новини компанії

Сучасні авто класу SUV продають у понад 100 країнах світу. Ці потужні позашляховики стали доступними вже й в Україні

Компанія “Богдан-Індустрія” відкрила у Києві перший офіційний автоцентр. Тут запропонують придбати нові моделі — HAVAL, повідомляє Еспресо.TV.

“В порівнянні з іншими, чим ми вигідно відрізняємося - це оснащення преміальне. У наших автомобілях доступне аж до масажів сидіння. І спеціально для наших покупців ми розробили кредитні програми”, - сказав генеральний директор ТОВ “Богдан-індустрія” Борис Ткаленко.

Сучасне оснащення, інноваційні технології та конкурентна ціна. Завдяки цьому HAVAL збирається скласти конкуренцію кроссоверам інших світових брендів. На вибір вітчизняним автолюбителям сьогодні представлені дві моделі — Н2 та Н9. А з осені потенційним покупцям запропонують ще одну новинку — лідера продажів - Н6.

«За результатами 18-го року включаючи травень, нова модель яку ми презентуємо у вересні, займає ТОП-6. тобто 6 місце на світовому ринку за об'ємами продажів серед позашляховиків. Ми вважаємо що це дуже серйозний показник насправді який вселяє нам надію”, - сказав Ткаленко.

До осені нові автосалони відкриють в Одесі та Запоріжжі. До кінця року - у Дніпрі та Львові. А за два роки вони мають з'явитися у всіх обласних центрах.

“Ми робимо наголос на якість. На якість продажів, на якість сервісного обслуговування, на наявність запчастин і задоволення клієнтів в першу чергу. Вартість автомобілів Хевел - вона адекватна ринку, вона адекватна якості, яку пропонує бренд. Відповідно в Україні конкурентів просто немає з таким оснащенням, з такою якістю обробки, з такими матеріалами автомобілів”, - сказав директор з маркетингу та стратегічного розвитку Максим Хомяк.

Популярність кросоверів постійно зростає. За оцінками міжнародних експертів, цей сегмент авто вже займає третину від загального обсягу світового авторинку.