У соцмережах називав "принцесою": ЗМІ розповіли про батька, який знімав порно з 9-місячною донькою

У Житомирській області у місті Бердичеві правоохоронці затримали чоловіка, який знімав порно зі своєю 9-місячною донькою. Мати дитини про це не знала

Про це розповідається у сюжеті ТСН

"Коли його дружина поралася по господарству або їхала до мами, він ґвалтував свою дитину", - заявив заступник начальника Департаменту кіберполіції НПУ Віталій Чубаєвський. 

Свої дії збочинець знімав на мобільний і поширював через російські веб-ресурси, а копії файлів зберігав на електронних носіях. Мати дівчинки і дружина педофіла дізналася про все від поліцейських. Вона стала й важливим свідком, адже впізнала на фото свою малолітню дитину, а також чоловіка-збоченця. 

Свою провину він визнав повністю. 

За даними ТСН, 27-річний підозрюваний чоловік уже судимий за розповсюдження порнографії. У 2014 році він служив в АТО, був поранений, потім нібито їздив на заробітки, а останні півроку на сторінках соцмереж мало не щомісяця писав, як радіє народженню доньки, котру називав "маленькою принцесою". 

Сусіди вважали підозрюваного взірцевим батьком, а родину цілком пристойною і благополучною, ніяких сварок чи проблем за подружжям не помічали.  Дитину вже оглянули лікарі та встановили, що її здоров'ю ніщо не загрожує. Немовлятко нині перебуває з мамою. 

Затриманий чоловік перебуває під наглядом правоохоронців, запобіжний захід йому невдовзі визначить суд.