Українці почали флешмоб у Twitter, щоб нагадати Трампу про Сенцова перед зустріччю з Путіним

Українські активісти почали у Twitter флешмоб #SaveOlegSentsov, щоб нагадати президенту США Дональду Трампу перед зустріччю з президентом Росії Володимиром Путіним про незаконно засудженого українського режисера Олега Сенцова

Про це повідомляє у Facebook спільнота Євромайдан SOS.

"13 липня останній робочий день перед зустріччю Трампа та Путіна у Гельсінкі. Давайте нагадаємо Президенту США, що одним із ключових питань на цих перемовинах має стати звільнення Олега Сенцова та усіх заручників Кремля. Це дуже просто зробити. Президент США веде світову політику у твітері. Тож зайдіть у свій твітер та клікніть на автоматичний твіт", - йдеться у повідомленні.

Пост містить посилання, перейшовши за яким користувач побачить пропозицію твітнути англійською мовою повідомлення "Дональд Трамп, нагадайте Путіну, що настав час звільнити Сенцова та всіх українців, утримуваних у заручниках Кремлем".

Активісти супроводили Facebook-допис малюнком, на якому Путін простягає Трампу закривавлену руку та дописом англійською: "Містер Трамп, не забудьте помити ваші руки!"

Зустріч Трампа і Путіна запланована 16 липня у фінській столиці Гельсінкі.