У київській квартирі влаштували порностудію. Хвилина зйомок коштувала $5

У Києві правоохоронці викрили організаторів зйомок відео для дорослих

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. 

У звичайній квартирі зловмисники знімали на відео дівчат модельної зовнішності та за гроші на відповідних сайтах транслювали клієнтам еротичне кіно.

Правоохоронці встановили функціонування веб-студії та осіб, причетних до її організації. Після проведення обшуку в одній із квартир в Шевченківському районі Києва викрили 23-річного уродженця Полтавської області та 34-річну киянку, які організували порнобізнес.

"Ми встановили, що зловмисники близько півроку тому організували порно-студію, у якій працювало вісім моделей. Еротичне відео з дівчатами транслювали онлайн на відповідних сайтах клієнтам, які перераховували за це гроші на банківські рахунки. Одна хвилина дорослих розваг коштувала приблизно $5", - повідомив правоохоронець.

Під час обшуку вилучили комп'ютери, мобільні телефони, гроші, секс-іграшки та інші речові докази. Також знайшли речовину, схожу на марихуану. 

Організаторі бізнесу затримали. Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. 

Чоловіку та жінці оголошені підозри за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.