Love Story Путіна і Трампа у мультиках та мемах. Реакція соцмереж

Як в New York Times мультиплікаційно познущались над американським президентом, приписавши пікантні "стосунки" з Путіним, та чим "бомблять" у соцмережах розчаровані прихильники Трампа після саміту

Видання New York Times поглузувало над президентами США та РФ Дональдом Трампом та Володимиром Путіним мультиплікаційним роликом, в якому їх зображено як "пару у стосунках".

Як пише The Washington Post з посиланням на чиновників президентської адміністрації США і дипломатів, Трамп на зустрічі з Путіним в Гельсінкі проігнорував більшість заяв, які готували співробітники Білого дому спеціально для саміту.

Білий дім підготував для Трампа понад сто сторінок матеріалів, в яких говорилося про "жорсткі позиції" по відношенню до Москви, проте той від більшості паперів відмовився.

Один зі співрозмовників видання розповів, що заяви Трампа "були протилежні запланованим". Друге джерело зазначив, що перед зустріччю Трампа і Путіна радники американського президента обговорили з ним анексію Криму і передбачуване російське втручання у вибори, однак Трамп прийняв інше рішення з приводу своїх заяв на саміті.

Тим часом Арнольд Шварценеґґер — американський кіноактор, бізнесмен і політик, розчаровано відізвався про зустріч двох президентів.

"Президент Трамп, я щойно подивився вашу прес-конференцію з президентом Путіним, і це виглядало ганебно. Ви стояли там як маленька розкисла макаронина, як маленький фанат. Я питав себе, коли ви попросите у нього автограф або попросите зробити з ним селфі", - сказав він в відео-зверненні на сторінці в Twitter.

Джон Бреннан, директор ЦРУ за президенства Барака Обами, сказав, що поведінка Трампа була "не чим іншим, як зрадою".

"Виступ на прес-конференції Дональда Трампа в Гельсінкі перевищує поріг "великих злочинів і проступків". Це було не що інше, як зрада. Мало того, що коментарі Трампа імбелічні, він цілком знаходиться в кишені Путіна. Республіканські патріоти: Де ви?" - написав він.

Тим часом користувачі Twitter нагороджували учасників зустрічі карикатурами та мемами: