У Києві поліція затримала чоловіка, який "замінував" станцію метро "Лівобережна"

Поліція столичного метрополітену затримала чоловіка за анонімне "мінування" підземки

Правопорушник, який подзвонив в поліцію і повідомив про закладену вибухівку на станції метро "Лівобережна", затриманий правоохоронцями, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Як зізнається сам підозрюваний, він вчинив це із хуліганських спонукань. За невдалий "жарт" зловмисник може провести за ґратами близько 6 років.

Після отриманого повідомлення про вибух спеціалісти профільних служб перевірили станцію підземки та не виявили жодного небезпечного предмета. У свою чергу, завдяки оперативній роботі поліції вдалося швидко "вирахувати" аноніма.

У результаті розшукових заходів правоохоронці затримали підозрюваного - чоловіка, 1958 року народження, місце проживання якого зареєстроване у Львові.

Правопорушник останнім часом мешкав на території столиці. Вже встановлено, що він і раніше мав судимість за "мінування" інших об'єктів, розповів т.в.о. начальника управління поліції в метро Ростислав Падалко. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.