Прикордонники "накрили" канал постачання наркотиків і вилучили 8 кг екстазі

Українські прикордонники викрили канал транспортування наркотиків в нашу країну і вилучили майже 8 кілограмів екстазі під час огляду підозрілої машини

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ. 

Зловмисників викрили на кордоні із Польщею. Оперативники прикордонної служби певний час відслідковували та документували трафік переміщення наркотичних речовин, а фігурантів справи взяли на контроль.

Днями одного причетного до незаконної діяльності затримали в пункті пропуску "Краківець" під час спроби перевезти наркотики. 

Чоловік, який виявився громадянином Румунії, їхав в Україну на "Audi" литовської реєстрації. Прикордонники здійснили поглиблений огляд іномарки.

У паливному баці вони знайшли дев’ять запаяних поліетиленових пакетів з наркотичною речовиною попередньо екстазі, загальною вагою близько 7,8 кілограмів.

По даному факту проінформовали співробітників У СБУ у Львівській області про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів).

Громадянина, наркотичну речовину та транспортний засіб передали У СБУ у Львівській області. Наразі тривають подальші слідчі дії.