У курортному місті жінка присипала заможних чоловіків та обкрадала їх. Двоє її жертв померли

На Херсонщині поліцейські затримали підозрювану у вбивствах чоловіків внаслідок отруєння медичним препаратом

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Жертвами зловмисниці на чорноморських курортах стали 65-річний громадянин Німеччини та 33-річний житель Херсона. Заради їхніх грошей та цінних речей жінка підсипала у напої чоловіків сильнодіючий медичний препарат. Коли жертви втрачали свідомість, вона забирала їхні мобільні телефони, гроші та золоті прикраси. Обидва чоловіки померли, за попередньою причиною, внаслідок великої дози препарату у поєднанні з алкоголем.

Відомо, що злочини сталися у курортному місті Скадовськ 14 липня та в селі Залізний Порт 16 липня. Тіла обох чоловіків без видимих слідів насильницької смерті виявили в номерах готелів. У кімнатах були пляшки з-під шампанського та недопалки цигарок зі слідами жіночої помади. Поліцейські припустили, що чоловіки померли невипадково. 

Оперативники дізналися, що у ніч злочинів потерпілі знайомилися в нічних клубах з жінкою, яку потім приводили в готель. В обох випадках з чоловіками була одна і та сама жінка. Завдяки складеному фотопортрету була встановлена особа підозрюваної. 

Жінка розповіла, що медичний препарат для "приспання" потенційних жертв вона придбала в аптеці. Заможних чоловіків підшукувала у кафе та нічних клубах. Після знайомства вона пропонувала провести частину вечора у них в готелі. Там вона непомітно підсипала в алкоголь чоловіків сильнодіючий медичний препарат, який, можливо, і призвів до їх смерті.