Локшину на вуха: оператор, що знімав інтерв'ю з мером Москви, повісив на себе макарони

Під час зйомок інтерв'ю мера Москви Сергія Собяніна на вухах одного з операторів помітили варену локшину. Зйомки саме з цього ракурсу увійшли в інтерв'ю, опубліковане на сайті "Москви 24"

Про це пише Meduza.

Мер Москви Сергій Собянін дав 18 липня інтерв'ю телеканалу "Москва 24", який був заснований в 2011 році за його ж ініціативою і належить московській мерії. Як пише видання, "це була типова бесіда про формування сучасного міського середовища, в ході якої глава міста розповідав, як важливо, щоб людині в цьому місті жилося комфортно". 

Тим часом один з операторів, які проводили зйомки, повісив собі на вухо справжню варену локшину. Відео з локшиною виклав в своєму інстаграмі Сергій Харитонов; він же, імовірно, і є головним героєм ролика. Харитонов підписав пост хештегами #обещалкин, # правда, # единаяроссия, # ФБК, # свободаслова і # свободасми.

Ймовірно, акція з локшиною планувалася заздалегідь. У коментарях одна зі знайомих Харитонова написала: "Ви зробили це! Боже, як я вами пишаюся!"

Чи працює Харитонов в штаті телеканалу, або це була разова зйомка, на момент публікації цього матеріалу незрозуміло. У ФБК повідомили, що він не має відношення до організації. Харитонов не відповів на запит редакції "Медузи".