Загиблі у ДТП на Миколаївщині були громадянами Білорусі

Усі загиблі у ДТП на Миколаївщині, яка сталася зранку 20 липня, є громадяни Білорусі

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївщини. 

"Слідчими встановлені особи громадян, які загинули та отримали травми під час дорожньо-транспортної пригоди, що сталась сьогодні, 20 липня, близько п’ятої години ранку на 289 км автодороги "Київ-Одеса", неподалік смт Криве Озеро. Всі вони є громадянами республіки Білорусь", - йдеться у повідомленні. 

Головне управління Нацполіції у Миколаївській області організувало роботу "гарячої лінії", за якою родичі можуть зателефонувати та перевірити, чи є їхні близькі у вказаному списку за номером +38(0512)-53-11-13.

Нагадаємо, відбулось зіткнення рейсового мікроавтобусу марки Volkswagen, що рухався за маршрутом "Одеса-Гомель", з білоруською реєстрацією, та вантажівки, яка за попередніми даними, стояла з правого боку проїжджої частини.

Внаслідок автопригоди водій та четверо пасажирів мікроавтобусу загинули на місці, ще 12 пасажирів з ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені до медичного закладу.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами).