На КПВВ "Мар'їнка" затримали прихильника "ДНР", який пропонував хабар за свою таємницю

22 липня на контрольно-пропускному пункті "Мар’їнка" співробітники ДФС та прикордонники затримали чоловіка з документами "ДНР", який запропонував хабар за нерозголошення факту їх виявлення

Про це повідомляє штаб ООС. 

Під час огляду автомобіля Toyota Corolla виявили схованку, де знаходилися документи із символікою "ДНР", оформлені на мешканця Донецька.

Серед документів були: службове посвідчення "Международная национально-патриотическая и спортивно-оборонная организация ДНР "Казачество ДНР", знак якості "Народный контролёр общественного движения "Донецкая республика" та членський білет громадського руху "Донецкая республика".

Чоловік запропонував співробітникам ДФС та прикордонникам хабар у розмірі однієї тисячі гривень за нерозголошення факту виявлення документів з символікою "ДНР".

"Оскільки у діях громадянина К. вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 369 Кримінального кодексу України, матеріали за вказаним фактом передані працівникам Національної поліції для прийняття рішення згідно чинного законодавства", - додали у штабі.