Синоптик розповіла кумедний випадок про погоду і сказала, де будуть дощі

У західних та південних областях України сьогодні та завтра ще триватимуть дощі, а на решті території країни буде суха погода

Про це повідомила синоптик Наталя Діденко в ефірі Еспресо.ТВ.

"Циклон, який вже дуже тривалий час перебуває над Україною, змістився південніше, але вплив його залишається. Тому лишається велика вірогідність не тільки дощів, а дощів, що переходять у сильні зливи із відповідними наслідками", - сказала Наталя.

Щодо учорашньої зливи у Києві Діденко розповіла про кумедний випадок. На одній із вулиць, яку серйозно охопила стихія, роздягнувся чоловік та почав купатися. 

"На моїх очах молодий хлопець ішов по тротуару і роздягнувся і почав плавати у воді, просто вздовж тротуару. Ось такої висоти була вода", - розповіда Діденко.

За її словами, погода, подібна до вчорашньої, буде і сьогодні, і завтра. Найбільш імовірні зливи у західних областях України, на півночі, подекуди у центральних. Але у тих центральних, які ближе до західної частини.

"Завтра також на Одещині пройдуть дощі з грозами. Але на півдні та сході імоворність опадів менша, але там буде спека, подекуди до +34 градусів", - сказала Діденко.

У Києві і сьогодні, і завтра лишається велика ймовірність дощу з грозами. Температура повітря висока.