У міськраді Конотопа сталася масова бійка, 50 учасників забрали до поліції

У четвер, 26 липня, у Конотопі Сумської області під час засідання міськради виникла бійка між прибічниками чинного мера Артема Семеніхіна та його опонентами

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Працівники поліції розборонили учасників штовханини та забрали до відділу поліції 50 найбільш активних порушників громадського порядку. При цьому під час сутички постраждали четверо правоохоронців.

Під час роботи депутатів міськради неодноразово виникали словесні конфлікти між прихильниками мера та його опонентами. Обидві сторони зібрали в залі своїх прибічників, які свідомо  провокували  конфлікти та бійки. Оскільки на засіданні були присутні містяни та громадські активісти, працівники поліції стали стіною між конфліктуючими сторонами, щоб не допустити масових безладів і жертв серед громадян.

"В результаті правоохоронцям довелося вжити превентивних заходів та вивести із зали 50 найбільш активних  порушників порядку і доставити їх до поліції.  Під час сутичок постраждали четверо працівників поліції", - сказав заступник начальника головного управління Нацполіції Сумщини Олег Кузмінков.

Канал UA:СУМИ оприлюднив відео інциденту.