На Буковині маршрутка врізалась у потяг: загинуло двоє людей, ще семеро постраждало

Внаслідок зіткнення пасажирського мікроавтобуса з потягом на Буковині загинуло двоє осіб, ще семеро пасажирів доставили до лікарні

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

У селі Мамаївці Чернівецької області мікроавтобус “Мерседес Спрінтер” зіткнувся з вантажним потягом сполученням "Неполоківці-Чернівці". Правоохоронці встановили, що 62-річний водій не переконався у безпечності проїзду через залізничну колію та допустив зіткнення. За попередньою інформацією, на момент ДТП на переїзді працювала світлова та звукова сигналізація.

У салоні мікроавтобуса перебувало 15 пасажирів. Від отриманих травм на місці пригоди загинули 31-річний житель Заставнівського району та 69-річна чернівчанка. Ще семеро пасажирів доставлено до лікарні, троє з них - в реанімації.

Зазначається, що транспортний засіб належить підприємцю, з котрим укладено договір на перевезення працівників фірми. У перевізника є ліценція на внутрішні перевезення пасажирів.

Водія мікроавтобуса затримали поліцейські. Після огляду лікарів його направлено на медичне освідчення для перевірки на наявність алкоголю в крові.