"ПриватБанк" повертатиме 50-80% вартості авіаквитка у разі затримки рейсу

"ПриватБанк" додав можливість компенсації вартості авіаквитків у випадку їхньої затримки.

Про це повідомили в прес-службі "ПриватБанку", передає "Укрінформ".

"Якщо авіаквиток куплено через "ПриватБанк" і підключено сервіс "Компенсація вартості авіарейсу", в разі затримки вильоту на 2-7 годин банк поверне половину вартості квитка. Якщо рейс затримується більше 7 годин, банк забезпечить виплату на картку 80% його вартості, а в разі скасування рейсу клієнт банку отримає 100% компенсації", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за затримки рейсу компенсації виплачуються на картку "ПриватБанку" впродовж години після прибуття в кінцевий пункт призначення. Якщо виліт скасовано, гроші буде виплачено відразу після того, як про це стало відомо.

Компенсації нараховуються автоматично - для отримання виплат не потрібно жодних дзвінків, заяв або документів. Виплата компенсацій від банку не залежить від того, скільки і в якому вигляді компенсує сама авіакомпанія.

Підключити такий сервіс можна відразу під час купівлі авіаквитка через "ПриватБанк". Також це можна зробити й через кілька днів після придбання, але не пізніш ніж за 48 годин до вильоту. Вартість сервісу "Компенсація вартості авіарейсу" становитиме від 5 до 10% ціни квитка.