Суддю-п'яницю з Чернівців вдруге за 2 роки затримали патрульні

У Чернівцях затримали суддю, який перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння

Про це повідомив керівник управління патрульної поліції Артур Шкроб, пише Molbuk.ua.

За його даними, що екіпажем УПП у Чернівецькій області був помічений траспортний засіб, котрий під час повороту не увімкнув світловий покажчик, а за кермом  був суддя, який уже порушував закон.

Патрульні перевірили документи, пояснили чоловіку згідно зі ст.35 причину зупинки і що згідно зі ст.40 ведеться відеофіксація, ознайомили зі ст.63 КУ і ст.268 КУпАП.

"Тоді ж у поліцейських виникла підозра, що водій в алкогольному сп'янінні. Водій поцікавився, чи є прилад драгер, звичайно є - тоді він відмовився проходити освідування на місці, вчив науки патрульних, тепер вже досвідчених, навчених. В медичному закладі вів себе знову ж таки не так як личить (стосується знову ж виключно освідчених професіоналів), провокував лікаря, вигадував різні причини, але для поліцейских УПП в Чернівецькій області це не має значенння - закон один для всіх!. Саме тому, в передбаченому законом порядку,в присутності двох свідків на водія, він же суддя-втікач, було складено протокол передбачений ст.130 КУпАП!", - зазначив Шкроб.

За даними чернівецької інформагенції АСС, у 2016 році цей вже суддя вже "попадався" патрульним - і теж за водіння у п'яному стані.