Експерт розповів, на які прошарки населення робитимуть ставку екс-"регіонали" під час виборів-2019

У трьох виборчих кампаніях майбутнього 2019 року (весна - президентські вибори, осінь - парламентські і місцеві вибори) політпроекти, утворені на основі колишньої Партії регіонів, орієнтуватимуться на тих, хто не може влаштуватися у сучасному житті й не бачить себе в майбутньому

В цьому їхня риторика буде подібна до кампанії Дональда Трампа, зазначив 29 липня 2018 року політичний експерт Володимир Цибулько в ефірі програми "Вердикт" з Сергієм Руденком на телеканалі Еспресо.TV.

"У Сполучених Штатах є цілий клас, який "вивалюється" внаслідок переходу на інший технологічний рівень. Трампа обрали колишні робітники заводів. Він обіцяв їм відновити ці заводи, але, хоч там і відновлюються робочі місця, те індустріальне виробництво старого типу не відновиться. 

У нас теж чимало тих, хто не встигає за технологічним прогресом. І не знаходить собі місце в сучасному суспільстві", - пояснив експерт.

На його думку, саме з такого типу аудиторією, але вже в Україні, й працюватимуть на прийдешніх виборах представники проросійських сил:

"Вони, апелюючи до "русского міра", до "русскіх людей", і цих всяких комуно-православних дивних не поєднуваних поєднань, звертаються до людей, які зорієнтовані в минуле. Які не бачать себе ні в нинішньому, ні в майбутньому. І таких людей дуже багато. Україна - дуже провінційна країна".