Анатолій Вернигора з Василькова став мільйонером "Лото-Забава"

Юрист Анатолій Вернигора з Василькова виграв мільйон гривень у 982 тиражі лотереї "Лото-Забава"

На запрошення оператора державних лотерей "М.С.Л." переможець разом зі своєю нареченою Іриною завітав до Києва, щоб стати почесним учасником закритого елітного "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л." і взяти участь у подарунковій програмі "Два дні з життя мільйонера". Виграш Анатолій пов’язує із незвичною магією цифр: за словами молодої пари, число 13 приносить їм удачу.

"Дуже цікава ситуація. У нас з Ірою День народження в один день - 13 травня. І ми виграли мільйон гривень - це 13-й мільйонер 2018 року. Кажуть, число нещасливе, чортова дюжина - це все брехня. Усі числа щасливі і фартові. Ось для нас це число дуже щасливе", - говорить пан Вернигора.

У "Лото-Забава" Анатолій грає вже 12 років. Гроші збирається витратити на купівлю власного житла. Наречена Анатолія Ірина раніше в лотереї не грала, проте тепер упевнена, що наступний виграш - за нею.

"Він сам грає, але я думаю, що теж почну, і наступний мільйон буде за мною!", - каже дівчина.

У рамках подарункової програми "Два дні з життя мільйонера" оператор державних лотерей "М.С.Л." підготував гостям незабутню програму, насичену справжніми мільйонерськими розвагами: поїздки на білосніжному лімузині, професійну фотосесію, частування у статусних ресторанах, релакс у відомому столичному spa-салоні, прогулянку Дніпром на швидкісному катері тощо.

Крім того, організаторам вдалось здійснити давню мрію щасливих закоханих - вони відвідали майстер-клас у стрілецькому клубі та випробували свої навички стрільби з п’яти різних видів вогнепальної зброї.