Біля київського ТЦ сталася масштабна аварія: п'яний водій пошкодив 7 авто

Водій Honda Accord на "євробляхах" влаштував масову аварію біля торгово-розважального центру Dream Town

Про це повідомляє сайт "Інформатор".

Інцидент стався на Оболонському проспекті, 5 близько 22:20. Поліцейські розповіли, що автівка рухалася по проспекту в бік станції метро "Оболонь" і врізалася в припаркований на узбіччі автомобіль Skoda Octavia.

Від удару авто Honda відкинуло на Volkswagen Passat, який їхав поруч, після чого обидві машини влетіли на парковку ТРЦ Dream Town. Там вони зіткнулися з чотирма припаркованими автомобілями.

Винуватець аварії намагався втекти з місця подій, однак його затримали місцеві жителі та чекали,поки не приїде поліція. В крові водія було 2,92 проміле. Згодом затриманий зловмисник заснув у авто патрульних, при ньому не було посвідчення водія.  

Всього було пошкоджено 7 автівок: Honda Accord, Skoda Octavia, Volkswagen Passat і ті, що стояли на парковці, Peugeot 605, Ford Focus, Chevrolet Aveo і Skoda Octavia. 

Після того, як затриманого все ж розбудили, він розповів, що намагався не збити дітей, які перебігали дорогу, тому і в'їхав в іншу автівку. Втім, за словами очевидців, в момент ДТП поблизу ніяких дітей не було.