Бездомний програміст почав роздавати резюме на вулиці. Його запросили Google, Netflix і ще 200 компаній

Програміст, який опинився без житла, почав роздавати своє резюме на вулиці. І його долю змінило одне фото в Twitter

Про це пише New York Post.

Розробник Девід Касарез після провалу власного стартапу спочатку жив у фургоні, а потім в парку. Після трьох років пошуків чоловік вирішив роздавати резюме на вулиці - і вже за кілька днів отримав понад 200 відгуків від технологічних компаній, серед яких були Google, Netflix, LinkedIn, Pandora та інші.

Касарез отримав диплом бакалавра в програмуванні, а після стажування в General Motors переїхав в Кремнієву долину і спробував запустити власний проект. У 2015 році стартап провалився і розробнику довелося переїхати в старий фургон Ford. Потім Касарез продав автомобіль, щоб розплатитися з боргами, і оселився в парку.

У липні він надрукував кілька копій свого резюме і роздавав його перехожим на вулиці, стоячи з табличкою "Бездомний. Голодую заради успіху. Візьміть моє резюме".

Чоловіка помітила американка Жасмін Скофілд - вона зупинилася, і спитала чоловіка, чи може його сфотографувати. Згодом Скофілд виклала знімки в своєму Twitter. 

"Сьогодні я побачила цього молодого безхатченка, який просить людей взяти резюме, а не вимагає грошей. Будь ласка, поширте, щоб ми могли допомогти Девіду!" - написала жінка.

Пост набрав близько 130 тис. репостів, а вже через кілька днів Касарезу надійшли пропозиції про роботу з Google і Netflix. Чи прийняв розробник якусь з них, не повідомляється.

"Google сконтактував зі мною", - заявив "The Post" вражений 26-річний юнак. "Менеджер  від Bitcoin.com запитував, чи зможу я працювати дистанційно, або я хочу переїхати до Токіо," - сказав він з подивом у голосі, коли прокручував пропозиції.