Ціни на квартири подобово у Києві на лівому та правому берегах

Вартість подобової оренди у Києві може суттєво відрізнятися залежно від місцезнаходження житла

Тому перше, на що Ви повинні звернути увагу, переглядаючи ціни та обираючи квартиру, - на якому березі вона розташована.

 

У скільки обійдеться квартира на Правому березі

Традиційно популярніші для туристів та гостей міста квартири подобово у Києві на правому березі Дніпра через близькість до центру міста, головних пам’яток, станцій метрополітену та іншої корисної інфраструктури. Ціни на оренду однокімнатної квартири на правому березі Дніпра стартують від 500 гривень за добу для 2-3 осіб. Однак це лише мінімальна вартість оренди житла класу стандарт або економ у районах віддалених від центру міста. Оренда однокімнатної квартири на Подолі недалеко від набережної, у Печерському районі з його численними пам’ятками та у Шевченківському районі неподалік залізничного вокзалу чи станції метро "Золоті Ворота" коштуватиме приблизно 600-650 гривень за добу. Зняти двокімнатну квартиру класу економ на правому березі Дніпра можна буде від 600 гривень для 4 осіб за добу. Трохи комфортабельніші варіанти розміщення коштуватимуть від 800 гривень за добу. Оренда трикімнатної квартири обійдеться як мінімум в 1000 гривень за добу для 6 чоловік.

Варто взяти до уваги, що на правому березі Дніпра здається на порядок більше квартир подобово, ніж на лівому, тому знайти підходящий варіант буде простіше, проте слід подбати про бронювання наперед - повідомляє Miete.com.ua/Kyiv.


 

Нюанси подобової оренди на Лівобережжі

На лівому березі Дніпра розташовані три райони Києва – Дарницький, Деснянський та Дніпровський. З туристичного погляду вони менш популярні – віддаленість від центру міста та відсутність цікавих для відвідування пам’яток грає свою роль. Щоправда, оренда квартири подобово у Дарницькому районі буде зручна для тих, хто планує добиратися до аеропорту Бориспіль – від станцій метро "Червоний хутір" та "Бориспільська" це лише півгодини на громадському транспорті. Оренда однокімнатної квартири на лівому березі коштуватиме від 350 гривень за добу для 2-3 осіб. Проте, за таку ж ціну, що і на правому березі, на Лівобережжі можна зняти більш комфорте житло. Скажімо, за ті ж 500-550 гривень Ви орендуєте однокімнатну квартиру класу стандарт, а не економ. Двокімнатна квартира цієї ж категорії обійдеться як мінімум в 600 гривень за добу для 4 осіб, а трикімнатна – від 750-800 гривень для 6 чоловік.

Таким чином, подобова оренда квартир на лівому березі Дніпра у Києві може бути вигідніша у ціновому плані. Однак кількість варіантів тут значно менша, тож слід готуватися, що вибір буде важчим. Тому, де орендувати житло у Києві – вирішувати вам з огляду на особисті потреби та бюджет.