Виглядає він недобре, але почав набирати вагу, - мати політв'язня Кольченка

Мати незаконно засудженого у Росії кримчанина Олександра Кольченка Лариса після триденного побачення з сином в колонії російського Челябінська сказала, що "виглядає він недобре", проте почав набирати вагу

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Він дуже худий, блідий. Мене це хвилює. Намагалася його якось підгодувати за ці три дні. Буду сподіватися, що йому стане краще. Він почав набирати вагу", - розповіла Лариса Кольченко.

За її словами, що через брак інформації Олександр дуже цікавиться тим, що відбувається у анексованому Криму і на материковій частині України.

"Про друзів і подруг розпитував, що відбувається на материковій Україні. Намагалася донести до нього цю інформацію... Він не знає, що відбувається в Криму і на материковій Україні. Розповідала про будівництво Керченського мосту, як будується Крим і Сімферополь", - повідомила мати кримчанина.

Пані Лариса також додала, що негативного ставлення з боку засуджених до її сина немає, але з боку адміністрації "іноді бувають різні інциденти", однак фізичне насильство до нього не застосовується.

Мати Кольченка сподівається "лише на обмін".

Раніше повідомлялось, що матері політв'язня Олександра Кольченка дозволили триденну зустріч із сином. ЗМІ показали кадри однієї із зустрічей.