Лідери "Народного Руху" Одеси заявили про замах: їхнє авто протаранила вантажівка

Автомобіль лідерів одеської організації "Народний Рух України" Михайла Кузаконя та Григорія Козьми на великій швидкості протаранила вантажівка

Про це Козьма написав на своїй сторінці у Facebook.

Щойно на мене та Михайла було скоєно напад з використанням вантажівки, яка на великій швидкості цілеспрямовано в'їхала в машину, водій вистрибнув з авто ще на ходу і побіг", - наголосив він.

За словами Козьми, водій вантажівки зміг втекти на мопеді, який для нього був заздалегіть підготовлений. Нападників було троє.

"Я встиг вистрибнути і залишився цілий. Михайло теж цілий. На вулиці гралися діти. Чекаємо поліцію і ЗМІ", - підсумував чоловік.

Тим часом місцеве видання "Думская" пише, що, якщо це був замах, то у такий спосіб зловмисники, ймовірно, хотіли натякнути на долю одного із засновників Народного Руху, Героя України В'ячеслава Чорновола, який загинув у 1999 році на трасі Бориспіль - Золотоноша. У його "Тойоту" врізався КамАЗ.

"Джерела в правоохоронних органах не виключають, що інцидент з машиною Кузаконя і Козьми - це своєрідне "привітання", адресоване начальнику поліції області Дмитру Головіну, у якого сьогодні якраз день народження і якого зараз намагаються зняти з посади недруги", - пишуть журналісти.

Згодом у поліції зауважили, що встановлюють обставини цієї ДТП. За їхніми даними, в результаті аварії ніхто не постраждав.

ДОПОВНЮЄТЬСЯ