Ребров може замінити Хацкевича у "Динамо", - ЗМІ

Сергій Ребров може замінити Олександра Хацкевича на посаді головного тренера "Динамо"

Про це повідомляє UA-футбол.

Незважаючи на те, що Хацкевич отримав кредит довіри від президента клубу Ігоря Суркіса на новий чемпіонат після невдалого минулого сезону, посада йому не гарантована. Як стало відомо з поінформованих джерел у динамівському клубі, Суркіс готовий терпіти білоруського фахівця на чолі "Динамо" до першого серйозного провалу. Крім того, динамівський президент вже визначився з майбутнім тренером команди. Ним може стати Сергій Ребров.

Він після відставки з "Аль-Ахлі" планував зробити невелику паузу в своїй тренерській кар'єрі, пов'язану з народженням дитини, а потім знову повернуться до роботи. Тим більше, що, за словами його агента Шандора Варґи, пропозицій у Реброва вистачало. Однак оперативно працевлаштуватися у Реброва не вийшло.

Суркіс планував зробити Реброва своїм радником, проте колишній динамівський тренер від такої пропозиції відмовився. Тоді президент "Динамо" вирішив - якщо Хацкевич і його тренерський штаб не впораються з турнірними завданнями, нового тренера для «Динамо» довго шукати не доведеться.