У справі Манафорта з'явився піджак зі шкіри страуса за $15 тис.

Прокурор Узо Асоні запевняє, що екс-консультант Віктора Януковича та колишній голова виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт володіє страусиним піджаком вартістю $15 тис.

Про це повідомляє Business Insider.

Колишній голова кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт ймовірно витрачав тисячі доларів на одяг та екстравагантні модні аксесуари, серед яких куртка вартістю $15 тисяч, виготовлена із страусиної шкіри.

Під час судового засідання прокурори надали десятки фотографії дорогих костюмів та піджаків, вказуючи, що Манафорт придбав їх за гроші з офшорних рахунків.

Нагадаємо, колишній бос Манафорта та президент-втікач Віктор Янукович у інтерв'ю 2015 року заявив, що лише "підтримував" страусів, які жили у його колишньої резиденції Межигір'я.

До того ж сторона звинувачення також розповідає, що Манафорт придбав годинник за $21 тисяч та будинок для свої доньки за $2 млн.

За словами журналіста "Голосу Америки" Руслан Петричка, наразі обвинувачення намагається довести, що Пол Манафорт безпосередньо і активно брав участь у консультуванні українських політиків, листувався з ними, складав плани, робив для них роботу, а також писав е-мейли з проханням оплатити йому послуги за його роботу і роботу його консультантів.

Отримуючи гроші від політиків, Манафорт ніби-то робив трансфер до Кіпру, а потім розплачувався коштами у США в обхід американському законодавству.