На вітчизняній мережі АЗК стартує акція "Дорога до серця". Новини компанії

У вітчизняній мережі автозаправних комплексів почалася благочинна акція для допомоги передчасно народженим немовлятам

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

"Дорога до серця": подаруйте крихітці перше дихання. Така благочинна акція стартує в вітчизняній мережі автозаправних комплексів. На зібрані кошти придбають медичне обладнання для передчасно народжених немовлят. Ініціаторами є компанія WOG та Українська біржа благодійності.

"Все у ваших руках, це дуже просто, це дійсно позитивно. І завдання таких акцій - об'єднувати людей навколо вирішення гострих соціальних проблем. І ось допомогу маленьким малюкам, які народжуються менше одного кілограма вагою, - це тае священне завдання, яке може стати частиною кожного з українців", - наголосила директор Української біржі благодійності Ірина Гуцал. 

Долучитися до акції просто. Достатньо на авто-заправному комплексі  придбати каву в особливому благодійному горнятку. З унікальним розробленим дизайном. 

Вартість кавового напою  збільшитися всього на дві гривні, також всі бажаючи зможуть придбати горнятко і окремо , вартість sv такого горнятка символічна - всього п`ять гривень .

 

"Ми пішли нестандартним шляхом - створили унікальний малюнок на склянці. Це дуже важливо, це дуже круто! Ми раді, що нова хвиля, і вона така яскрава, вона така літня. І говорять, що кава в благодійній склянці набагато смачніше, тому ми закликаємо всіх наших клієнтів приєднатися", - зауважила директор з маркетингу компанії WOG Ольга Капустіна. 

За статистикою 5-6 відсотків пологів є пердчасними. Тобто, щорічно на світ з'являються понад 20 тисяч недоношених малюків. Їх лікування непросте, тривале, та вимагає сучасних медпрепаратів.

"Це малюки, які з перших хвилин життя потребують інтенсивної високоспеціалізованої допомоги. В умовах відділення інтенсивної терапії недостатньо професіоналізму фахівців, які піклуються про дітей. Успіх виходжування недоношених діток залежить від сучасного високотехнологічного обладнання", - підсумувала доктор медичних наук, професор Ольга Воробйова. 

Акція триватиме, доки не розкуплять усі горнятка. І таким чином буде зібрано мільйон гривень. І як своєрідний символ цього благодійного заходу - навпроти однієї з АЗК компанії висадили невеличкі "дерева життя". Із табличками, на якій кожен садівник міг підписати свої побажання майбутнім новонародженим немовлятам.