"Мілан" орендував у "Ювентуса" одного з найкращих форвардів світу

Італійські "Мілан" та "Ювентус" здійснили масштабну трансферну операцію за участю трьох футболістів

Про це повідомляє офіційний сайт "Мілану".

"Мілан" орендував аргентинського нападника Гонсало Ігуаїна у "Ювентуса" та обміняв захисника Леонардо Бонуччі у команду з Турина. Термін оренди 30-річного форварда складе один рік, а після закінчення сезону "Мілан" буде зобов'язаний викупити його. За неофіційною інформацією за оренду аргентинця туринці отримають 18 млн євро, міланці зобов'язуються викупити нападника за 36 млн євро.

Також "Мілан" уклав ще одну угоду з "Ювентусом", згідно з якою 31-річний Бонуччі повернувся в "Ювентус" в обмін на колегу по амплуа 24-річного італійця Маттіа Кальдару. Останній уклав з "Міланом" контракт до 2023 року.

Ігуаїн перейшов у "Ювентус" з "Наполі" влітку 2016 роки за 90 млн євро. Разом з туринською командою нападник двічі ставав чемпіоном Італії і два рази вигравав Кубок країни. У сезоні-2017/18 він провів 50 матчів та забив 23 м'ячі.

Бонуччі перейшов в "Мілан" влітку 2017 року з "Ювентуса" за 42 млн євро та відразу був призначений капітаном команди. У минулому сезоні клуб з Мілана разом із захисником посів шосте місце в національному чемпіонаті. Під час виступу за "Ювентус" Бонуччі шість разів поспіль ставав чемпіоном. У сезоні-2017/18 гравець провів 51 матч у всіх турнірах і забив два м'ячі.