В Колумбії заарештували "мадам", яка здавала 250 дітей в "сексуальну оренду"

Банду сутенерів на чолі з так званою "мадам" заарештували після того, як 250 дітей-повій були "зґвалтовані і затавровані татуюваннями"

Поліція затримала сутенерів, які поневолювали дітей з Латинської Америки і змушували їх займатися проституцією, пише видання Metro.

На чолі злочинців стояла жінка на ім'я Ліліана дель Кармен Кампос Пуелл, в своїх колах більше відома як "мадам".

Вона вибирала дівчаток з бідних районів Колумбії і Венесуели. Щоб отримати їхню довіру, Пуелл допомагала жертвам з паспортами, а також висилала гроші. Однак коли вони приїжджали в "гості" до мадам, то позбавлялися своїх документів і починали працювати повіями.

Дівчат від 14 до 17 років змушували фотографуватися для спеціального каталогу, а також брати участь на вечірках в готелях і на дорогих яхтах.

Всього у фактичному полоні опинилися 250 неповнолітніх. Їм зробили спеціальні татуювання. Наколки говорили про те, що підлітки перебували в рабстві у Ліліани.

Правоохоронці затримали 18 осіб із злочинного угрупування, коли ті намагалися "продати" 12 неповнолітніх для секс-вечірки, представляючись співробітниками модельного агенства.

Поліція вважає, що Мадам і кілька інших затриманих є частиною організованої мережі сутенерів по всьому світу. Крім того, Ліліану раніше судили за торгівлю героїном і незаконний в'їзд в США.