В The New York Times пояснили, як займатися сексом в каное

Газета The New York Times випустила інструкцію "Як займатися сексом в каное", де в якості експерта опинився екс-директор Канадського музею каное Джеймс Раффан

Матеріал розміщено на сайті видання.

Такий вибір газета пояснила, цитуючи письменника П'єра Бертона: "Канадець - цей той, хто знає, як займатися любов'ю в каное".

За словами Раффало, найголовніше під час сексу в каное - це стежити за центром ваги.

"Розслабтеся, щоб зберегти рівноваг", - каже Раффало. Серед інших настанов: прибрати всі зайві предмети з човна - весла і знімні сидіння.

"Щоб вас не поспішили рятувати, намагайтеся триматися над бортом. Каное, в якому нікого немає, викликає тривогу", - каже експерт.

В інструкції також повідомляється: "Початківці повинні пробувати тільки в стоячій воді. Ви, можливо, вирішите зняти рятувальний жилет, що нормально до тих пір, поки ви здатні плавати. Перш ніж роздягнутися, згадайте, що мухи і комарі найбільш активні ввечері".

Також Раффан розповів, як сім тижнів подорожував на каное зі своєю дружиною по озерам на півночі Канади. "В гонитві за плотськими втіхами не забувайте про сам каное, що пропонує тілесне задоволення, досяжне без партнера", - зазначає канадець.

За його словами, іноді він бере човен і на самоті вирушає на озеро, щоб подивитися на зірки. "Це власний оргазмічний досвід", - підсумовує Раффан.