Порошенко, Полторак і Гройсман привітали військових із Днем Повітряних сил ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ президент Петро Порошенко, міністр оборони Степан Полторак і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітали військовослужбовців Повітряних сил ЗСУ з професійним святом

Привітання вони опублікували у Facebook.

"Вітаю із професійним святом вартових небесних кордонів України. Бажаю нашим військовим чистого неба над головою. Нехай вас оберігають небесні Ангели!", - написав президент.

Міністр оборони написав: "Сьогодні професійне свято всіх, хто поєднав долю з Повітряними силами Збройних сил України! Вдячний військовослужбовцям Повітряних сил за проявлені під час виконання бойових завдань мужність і рішучість, за ті колосальні навантаження і ризики, які їм доводилося і доводиться витримувати і долати. Але ніхто, крім вас, не здатний виконати цю найважливішу для безпеки держави місію.

Пишаюся нашими досвідченими пілотами, ветеранами. Ви найкращий приклад для наслідування молодим поколінням захисників українського повітряного простору, яких ми зараз готуємо.
Світла пам'ять військовослужбовцям Повітряних сил, загиблим у боротьбі за мирне майбутнє України!
Бажаю всім захисникам українського неба успіхів у їхній благородній справі, вдалих повернень після кожного зльоту, а їхнім сім'ям - миру і благополуччя!
Несіть на своїх крилах українську перемогу!
Слава Україні!
Слава Повітряним силам Збройних сил України!"

"Зі святом сміливих воїнів, які захищають українське небо!", - написав прем'єр.