У США озброєні чоловіки морили голодом у пустелі 11 дітей

У США в пустелі у штаті Нью-Мексико поліція знайшла 11 виснажених дітей

Про це повідомляє ВВС.

Місцевий шериф розповів, що у діти були вдягнені у лахміття, босі та виглядали як "біженці Третьої Світової війни". На місці також знайшли п'ятьох дорослих: двох важко озброєних чоловіків і трьох жінок.

Поліція приїхала з обшуком після того, як отримала повідомлення: "Нас морять голодом. Нам потрібні їжа та вода". Правоохоронці розповіли, що дітей тримали у невеликому підземному причепі, який був накритий пластиком та не мав води та електрики.

Як група дітей та дорослих опинилася в цьому місці, поки що невідомо. Шериф міста Таос Джеррі Хогреф розповів, що діти були голодні, брудні та хотіли пити. На місці не було свіжої води, а єдиною їжею виявилися кілька картоплин та пачка рису.

"Я працюю поліцейським 30 років. Я ніколи не бачив нічого подібного. В це важко повірити. Вони були худі, із ребрами, що стирчать, дуже брудні та перелякані", - сказав Хогреф.

Поліцейські заарештували чоловіків на ім'я Сірай Ваххадж та Лукас Мортен. Ваххаджу також підозрюють у викраденні свого трирічного сина, проте хлопця не було серед групи знайдених дітей. Трьох жінок, які перебували в цьому місці, також затримали, проте пізніше відпустили.

Шериф Хогреф розповів, що все виглядало так, ніби чоловіки "промили мізки жінкам та дітям та дуже сильно їх залякали".

Місцеві соціальні служби взяли дітей під опіку.

Фото: ЕРА