Одноклубники Ярмоленка влаштували фейкове інтерв’ю новачку "Вест Гему"

Футболісти англійського "Вест Гему" пожартували над зірковим новачком клубу Джеком Вілшером

Про це повідомляє Daily Mail.

Гравці "Вест Гему" Аарон Кресвелл і Марк Нобл пожартували над новачком команди Джеком Вілшером, влаштувавши з ним фейкове інтерв'ю.

За допомогою мікронавушника, псевдожурналіст задавав питання, які йому диктували Нобл і Кресвелл та всіляко ставив футболіста у незручне становище.

Спочатку журналіст дуже багато звертав на себе уваги, розповідаючи про своє захоплення тенісом, а також голосно вимагав води, яка стояла у нього біля ніг.

Вілшера запитали, хто, на його думку, буде займати місце в старті - він, або ветеран команди Марк Нобл. Джек тактовно відповів, що вони виконують різні функції, тому обидва можуть виходити у старті. Інтерв'юер також сказав, що Вілшер менший за Нобла, що зіграє ключову роль у виборі тренера.

Далі у журналіста задзвонив телефон. Він сказав, що дуже зайнятий, оскільки у нього інтерв'ю з Джоном Вілшером. Почувши чуже ім'я, футболіст лише посміхнувся. Потім у Джека запитали, як сильно він хоче повернутися до збірної Ірландії, на що англієць відповів, що ніколи не був у складі ірландців.

Після інтерв'ю журналіст попросив Вілшера підписати футболку з прізвищем улюбленого гравця його кузена, дістав форму Нобла та попросив підробити його автограф. Після умовлянь півзахисник погодився на це. У цю мить у кімнаті з'явилися Кресвелл і Нобл, який здивовано запитав Вілшера, що він робить з його футболкою.