Корида по-миколаївськи: поліцейські разом з мисливцем приборкували скаженого бика

На Миколаївщині оскаженілий бик напав на своїх господарів і тим довелося викликати поліцію, бо вони не могли впоратися із твариною самостійно

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївщини.

Подія відбулася у Снігурівському районі 7 серпня. До поліції подзвонила жінка і повідомила, що на її чоловіка та сусіда напав домашній бик. Тварина несподівано почала піднімати господаря на роги, а жінка сховалася у хаті та чекала допомоги. 

На виклик прибули двоє поліцейських, які застосували табельну зброю. Вони випустили 8 пострілів, проте бика не вдалося знешкодити. Тварина продовжувала трощити все та прорватися із подвір'я. 

Аби бик не напав на інших мешканців села, поліцейські вирішили попросити допомоги у місцевого мисливця. Зазначається, що за кілька годин, на одинадцятий влучний постріл картеччю, бика, вагою понад 800 кг, було знешкоджено.  

За результатами експертизи встановили, що бик був хворим на сказ. 

Постраждалим чоловікам поліцейські надали невідкладну допомогу та викликали медиків, поранені були госпіталізовані та потребували оперативного втручання. Наразі вони знаходяться у лікарні, їхньому життю вже нічого не загрожує.