Неадекватна жінка-водій після п'яної ДТП посилала поліцейських на х**

Патрульні Тернополя склали 2 адмінпротоколи на нетверезу кермувальницю, яка заїхала в турнікетне огородження та після цього почала грубіянити поліції

Про це повідомляє прес-центр патрульної поліції Тернопільської області.

Інцидент стався 6 серпня, близько 10-ї години ночі, на вулиці Замковій. Водій Nissan Juke, не впоравшись з керуванням, наїхала на турнікетне огородження. 

Через кілька хвилин на місці подій були правоохоронці, які виявили, що в результаті аварії ніхто не постраждав.

Втім, винуватиця інциденту поводилася зухвало та неадекватно, вона явно була добряче напідпитку. Коли її почали опитувати патрульні, вона "накрила" їх лайливими словами та відмовилася пройти тест на стан алкогольного сп’яніння.

"На 37-річну правопорушницю патрульні склали 2 адмінпротоколи: за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку) та ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП). Винесли постанову за ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки)", - наголосили у поліції.

Тим часом у мережі з'явилося відео, на якому видно, як жінка спілкується с копами: порушниця виглядає так, наче не розуміє, що відбувається, та на всі репліки поліцейського відповідає "пішов на х**".