Подруги пішли в салон, щоб засмагнути. Натомість їх пофарбували у зелений та коричневий

Лаура Дентон і Роза Беррі відвідали салон, щоб отримати "легку засмагу". Але натомість їх пофарбували в темно-коричневий та зелений кольори

Як пише видання Metro, дві подруги відвідали салон в Норталлертоні, Північний Йоркшир, сподіваючись повернутися додому злегкою засмагою. Замість цього вони виявилися пофарбованими в темно-коричневий і зелений.

Дівчатам довелося їхати додому під безліч зацікавлених поглядів і сміх оточуючих людей. На щастя, після гарячого 45-хвилинного душу Лаура і Роза повернулися до свого нормального відтінку.

Після їх скарги салон закрили: "Ми вперше мали випробувати засоби для автозасмаги і ми були дуже схвильовані", - розповідає Лаура. - "В салоні нам сказали, що вони збираються використовувати новий бренд засобів і що він може зробити нашу шкіру трохи іншого кольору, ніж зазначено,але це буде лише легкий відтінок".

"Коли ми вийшли з солярію, ми подивилися одна на одну, і це був безумовно не"легкий відтінок", - додає дівчина. Вона зазначила, що була схожа на "жінку Халка": "я була яскраво-зеленою, і було соромно, що це не Гелловін"

Намагаючись не панікувати, Лаура і Роза, яка була темно-коричневою, побігли до машини, щоб повернутися додому і прийняти душ.

"Нам довелося простояти під гарячим душем більше 45 хвилин, щоб колір хоч трохи почав злазити, але я не збиралася залишатись зеленою!", - каже Лаура.  

Роза додала: "Я була повністю вражена, коли я подивилася в дзеркало і зрозуміла якими темними ми стали! Я, як правило,дуже бліда".

Наразі подруги не шкодують про свій досвід, оскільки у них завжди будуть веселі спогади. "Після того, як ми поскаржилися в салон, вони запропонували нам безкоштовну повторну процедуру в якості компенсації, але, як ви можете собі уявити, ми відмовилися. Тепер я використовую автозасмагу сама, і якщо я коли-небудь поїду за такою процедурою "оприскування", то буду дуже обережною і переконаюся в тому, що  більше не буду зеленіти!", - каже Лаура.