В США сестер-близнючок одружили на братах-близнюках священики-близнюки

В Твінсбурзі, штат Огайо (США), 31-річні сестри-близнюки Бріттані і Бріана Дін вийшли заміж за 34-річних близнюків Джоша і Джеремі Сельерс

Як пише видання Metro,  весільна церемонія пройшла на фестивалі близнюків, де пари свого часу і познайомилися.

Пари кажуть, що у них був миттєвий зв'язок, і тепер Бріана вийшла заміж за Джеремі, а її сестра Бріттані вийшла заміж за Джоша.

"Для нас з сестрою це справжнє диво, збулася наша дитяча мрія. Я дуже сподіваюся, що у нас скоро будуть діти-близнюки, які зможуть любити і підтримувати один одного так само, як ми, - розповіла журналістам Бріана. - Ми розуміли, що шансів мало, але все одно сподівалися, що коли-небудь знайдемо своїх близнюків".

Те ж саме стосується і Джоша з Джеремі; Вони поклялися не вступати в шлюб, якщо не полюблять ідентичних сестер, заявивши, що важко зустріти людей, які справді розуміють такий подвійний зв'язок.

Пари планують жити в одному будинку і разом ростити майбутніх дітей. "Коли у нас будуть діти,  формально вони вважатимуться кузенами, але технічно будуть припадати один одному рідними братами і сестрами, із спільною генетикою. У них будуть дві мами і два тата, які будуть жити всі разом", - говорить Бріттані.

Дівчата вийшли заміж в однакових сукнях і з однаковими зачісками, а одружили їх священики-близнюки.