Замах на Гандзюк: нападник придбав пляшку кислоти за 150 грн

Поліція встановила місце придбання сірчаної кислоти підозрюваним у нападі на чиновницю в Херсоні та особу, яка продала знаряддя замаху

Про це повідомляє глава Нацполіції В’ячеслав Аброськін, передає сайт Нацполіції. 

За його словами, у поліції є вагомі підстави вважати, що саме другий учасник нападу, особа якого наразі встановлюється, придбав знаряддя нападу на Катерину Гандзюк. Крім того, оперативники встановили джерело походження кислоти та особу, яка продала підозрюваному хімічну речовину.

"Ми встановили місце в Херсонській області, де незаконно здійснювали реалізацію сірчаної кислоти. Вже проведено обшуки та  вилучено 539 пляшок з кислотою. Вся кислота належить одному із підприємств, яке повинно було утилізувати речовину. Саме один із працівників цього підприємства і реалізовував хімічну рідину",- зазначив В’ячеслав  Аброськін.

Він додав, що за попередньою інформацією, працівник підприємства-порушника продав за 150 гривень пляшку кислоти другому учасникові нападу.

Поліція ще раз звертається до громадян із з проханням надати допомогу у встановлені особи другого фігуранта справи. Будь яка інформація може стати корисною для слідства.