Біля Авдіївки скоєно замах на командира штурмової роти Правого сектору

У підконтрольній Україні частини Донецької області невідомі обстріляли автомобіль командира штурмової роти Правого сектору Дмитра Коцюбайла ("друг Да Вінчі")

Про це Коцюбайло повідомив у Facebook.

"Мій автомобіль 2 серпня 2018 р. близько 20:30 був обстріляний на під’їзді до Орлівки, зі сторони Уманського. По фрагменту кулі, знайденої в салоні машини, визначено, що це калібр - 7.62 мм. Всього було три влучання, два з них - чітко в пасажирські підголовники. Того вечора я вертався з Покровська, з місцевого відділку поліції, де мав зустріч. Затримавшись у Карлівці, з невеликим запізненням, вирушив в напрямку Авдіївки", - написав Коцюбайло.

Орлівка та Уманське є підконтрольними Україні населеними пунктами. Відстань від них до лінії розмежування є завеликою для обстрілу зі стрілецької зброї з окупованої території. Коцюбайло зазначив, що для диверсійно-розвідувальної групи діяльність на такій відстані також є незручною.

"Залишається відкритим питання: що це за диверсійна група, яка так вільно орудує в нашому тилу? Але відповідні висновки зроблено, а компетентні служби вже займаються цим питанням", - зазначив командир штурмової роти Правого сектору.

\