В США ісламіст-психопат навчав групу дітей розстрілювати школи

Правоохоронці американського штату Нью-Мексико заарештували чоловіка, який готував дітей до масових розстрілів в школах США

Про це пише видання Metro.

За версією прокуратури,  39-річний Сірадж ібн Ваххадж до початку зими 2017 викрав свого 4-річного сина, який проживав в штаті Джорджія разом з матір'ю і прийомним батьком. Мати розповіла, що син поїхав з батьком до парку, але так і не повернувся. Жінка одразу ж звернулася до поліції.

За заявою обвинувача, "господар" бази трідцатідевятілетній Сирадж ібн Ваххадж навчав дітей використовувати штурмові гвинтівки для "насильницьких і злочинних цілей". Мета - подальше застосування при розправах в навчальних закладах.

Міліція за наводкою провела обшук в таборі, виявивши тіло сина Вахнаджа. У таборі також проживали ще один чоловік, троє жінок і 11 дітей. Неповнолітні у віці від одного року до 15 років перебували в занедбаному і виснаженому стані, без чистої води, електрики та навіть їжі.

За твердженням шерифа округу Таос Джеррі Хогрефа, схоплені дорослі вважаються ісламістськими екстремістами, їм пред'явлено звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми.