Володарки найгарніших "бразильських дупок" показали рентгенівські знімки своїх принад

Учасниці конкурсу краси на найгарніші сідниці Бразилії Miss BumBum сфотографувалися з рентгенівськими знімками своїх "п'ятих точок", щоб довести відсутність у них імплантів

Про це повідомляє The Sun.

Фотосесія конкурсанток з рентгенівськими знімками покликана привернути увагу до проблеми смертності після пластичних операцій по збільшенню сідниць. Тільки в Бразилії за останній місяць від післяопераційних ускладнень померли кілька дівчат.

Першою жертвою стала неназвана дівчина, яку оперував відомий в Бразилії пластичний хірург Денис Фуртадо (Denis Furtado). У нього 650 тисяч підписників в Instagram, він регулярно з'являвся на місцевому телебаченні і зробив понад дев'ять тисяч операцій. 

Під час операції Денис випадково ввів філер в артерію, що призвело до загибелі пацієнтки. Через чотири дні після операції Фуртадо заарештували, і зараз він очікує суду в ув'язненні.

Другою жертвою стала данська 24-річна модель Майара Сілва дос Сантос (Mayara Silva dos Santos). Дівчина померла від ускладнень, викликаних операцією на сідницях і животі, зробленої в Ріо-де-Жанейро. 

Третя померла - 41-річна Адріана Феррейра Пінту (Adriana Ferreira Pinto), яка померла через шість днів після операції.

Конкурс Miss BumBum проводиться вшосте. У фіналі беруть участь 27 дівчат - по одній від кожного штату Бразилії. Одне з правил конкурсу - відсутність пластики сідниць, що не означає заборони на пластику інших частин тіла.

Фіналістки цього року зізналися, що в сумі зробили 78 операцій, серед яких збільшення грудей, ліпосакція, зміна форми носа і підборіддя. Переможниця конкурсу стане відома в листопаді.