У Чернігові затримали наркоторговця: вилучили наркотиків на 1 млн, 80 тис. готівки та зброю

У Чернігові поліцейські викрили наркоторговця та вилучили у нього майже кілограм наркотичних засобів, зброю та чималу кількість грошей

Про це повідомляє прес-служба поліції Чернігівщини. 

Поліцейські встановили, що чоловік вже близько півроку займався незаконним збутом наркотичних та психотропних речовин. Його затримували разом із працівниками "КОРДу" під час завершення зловмисником чергової оборудки.

Вдома у затриманого та у господарських приміщеннях було провели санкціоновані обшуки, в ході яких поліцейські вилучили майже 1 кг заборонених речовин. Переважно амфетаміну, а також марихуани та наркотичних солей. Також вилучили пристрої і тару для точного фасування наркотиків для продажу і значну суму грошей у вітчизняній та іноземній валюті, еквівалентну 80 тисячам гривень.

За попередніми підрахунками, загальна вартість вилученого за цінами "чорного ринку" становить близько 1 млн грн.

Крім цього, в ході обшуків поліцейські виявили та вилучили 2 пістолети та понад 20 патронів калібру 7,62 мм.

Всі вилучені речовини, зброю та набої направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру в Чернігівській області.

Підозрюваного затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Поліція проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 8 років.

Тривають слідчі дії.