В Укрзалізниці розповіли, скільки заробили на перевезеннях до Росії за півроку

Протягом півроку 2018 Укрзалізниця отримала 177,580 млн грн за продаж квитків до Росії і у зворотньому напрямку

Про це повідомляє прес-служба УЗ. 

Найбільш рентабельним напрямком є Київ-Москва, який приніс майже 63 млн грн. На другому місці - Львів-Москва з фінансовим результатом понад 38 млн грн. 

З позитивним фінансовим результатом також курсують поїзди Дніпро – Москва, Харків – Москва, Харків – Санкт Петербург, Одеса – Москва, Миколаїв – Москва.

За 6 місяців 2018 року у сполученні Україна – Росія перевезено 358,9 тис. пасажирів, що на 17,1 % менше від відповідного показника минулого року. За 2017 рік у напрямку Україна – РФ було перевезено 0,9 млн пасажирів. У 2017 році кількість перевезених пасажирів у сполученні Україна – Російська Федерація порівняно з 2013 роком зменшилася більш ніж у 5 разів, і зазначена тенденція зниження пасажиропотоку продовжує зберігатися.

Загалом у графіку пасажирських поїздів на 2017/2018 рік перевезення між Україною та Російською Федерацією забезпечується курсуванням 8 пар поїздів:

Наразі проїзні документи на поїзди у сполученні Україна – Російська Федерація продаються  без знижок, які, наприклад, діють в інших міжнародних напрямках.