Молоді люди займаються сексом менше, ніж ви думаєте, - дослідження

Нове дослідження демонструє, що у молодих людей набагато менше сексу, ніж вважає суспільство. Особливо спотворений погляд на сексуальне життя у чоловіків щодо молодих жінок

Про це пише Science Alert.

В рамках багаторічних досліджень Ipsos про сприйняття людей у ​​Великобританії і США попросили вгадати, як часто люди у віці 18-29 років займалися сексом в минулі чотири тижні.

Середній показник здогадок про молодих чоловіків в обох країнах - секс по чотирнадцять разів за останній місяць, коли фактичне число становить всього п'ять у Великобританії і чотири в США, згідно з докладним дослідженням сексуальної поведінки.

Припущення більшості означало б, що в середньому молоді люди займаються сексом через день - приблизно 180 разів на рік - у порівнянні з більш мирською реальністю приблизно в 50 разів.

Але це не найцікавіша помилка в припущеннях. Чоловіки помиляються куди більше, коли справа стосується молодих жінок. Хлопці вважають, що британські та американські молоді жінки мають неймовірну кількість сексу - 22 рази в місяць в Великобританії і 23 рази в місяць в США.

Ці припущення будуть еквівалентні молодій жінці, що займається сексом кожен будній день, плюс два або три рази в один особливий день кожного місяця. Насправді це приблизно п'ять разів менше.

У цьому ж опитуванні людей вже в трьох країнах попросили здогадатися, скільки сексуальних партнерів було у середньостатистичної людини по досягненню 45-54 років. 

Фактична цифра в Австралії і Великобританії складає в середньому 17 партнерів на той час, коли люди досягають 45-54. У США це 19.

І такі здогадки фактично збігаються з реальністю, але є один цікавий факт: жінки в опитуваннях були схильні применшувати фактичну кількість зв'язків - вчені вирахували це на основі математичного аналізу отриманих даних.

Таку поведінку пов'язують не лише із стереотипами, що в жінок не повинно бути багато сексуальних партнерів: вчені запевняють, що, по перше, чоловіки більш схильні користуватися платними послугами сексуального характеру, і тому дійсно набирають більше "балів", в той час як жінки схильні знецінювати деякі сексуальні зв'язки, і не брати їх до уваги.